Loading...

Laboratorul Pro Diagnostic

Laboratorul Pro Diagnostic este conceput si dotat astfel incat sa corespunda celor mai exigente cerinte de calitate. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate la Pro Diagnostic a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru bazate pe disciplina si feedback.

Cei mai important factori implicati in optimizarea activitatii laboratorului sunt:

  • tehnologia avansata
  • profesionalismul personalului medical.

Din punctul de vedere al pacientilor, o tehnologie eficienta aduce doua beneficii majore: preturi reduse la analize medicale si siguranta autenticitatii rezultatelor. Cele doua aspecte sunt consecinte directe ale modului in care personalul este asistat de tehnologia de laborator. La buna functionare a laboratorului participa si sistemul informatic implementat avand sistem complex de baze de date si o retea de calculatoare; totul aflandu-se sub atenta supraveghere a unei firme specializate de informatica.

SC. PRO DIAGNOSTIC SRL. A luat fiinta in luna noiembrie 2001, avand sediul social in strada Farului nr. 30.

Inca de la infiintare, laboratorul si-a propus sa fie unul din laboratoarele de top din Constanta, incercand sa ofere pacientilor o gama cat mai larga de analize medicale, la preturi si o calitate cat mai buna.
Odata cu deschiderea unitatii, laboratorul a abordat unele directii de dezvoltare, putin cunoscute in Constanta la acea vreme ex. parazitologie/ imunologie elisa, reusind inca din primul an contractarea cu CJAS Constanta.
Anii 2001-2004 au fost pentru Laboratorul Pro Diagnostic Constanta, ani de cumulare de experienta, ani de consolidare a pozitiei pe piata de servicii medicale de laborator dar si investirea in personal prin scolarizarea acestora.
Din septembrie 2004 pana in 2011, conducerea laboratorului studiind cererile de analize din partea clientilor a hotarat largirea activitatii prin deschiderea mai multor puncte de lucru si de recolta in localitatile din jurul Constantei, astfel:

  • Comuna Aliman, jud. Constanta, str. Principala, nr. 40 – punct de recolta
  • Comuna M. Kohalniceanu, jud. Constanta, str. Tudor Vladimirescu, nr. 40 – punct de recolta

Anul 2007 a insemnat pentru Laboratorul Pro Diagnostic un an al dezvoltarii dar si o aliniere la cerintele de calitate impuse de Organismul de Acreditare RENAR, astfel incat in luna martie 2008 a fost obtinuta acreditarea Laboratorului Prodiagnostic Constanta si Mangalia, acreditare conform SR EN ISO 15189 :2007.
Pe data de 26.11.2008 Laboratorul Pro Diagnostic a devenit Centrul de Cercetare – Dezvoltare prin decizia ANCS.

In sedinta managementului de varf din luna ianuarie 2011 s-a luat decizia de a deschide un nou punct de lucru in Localitatea Techirghiol, jud. Constanta, bdul. Victoriei nr. 6, bl. A2, sc. A, ap. 2, parter si in str. A Pusckin nr. 3 si totodata s-a demarat si activitatea de acreditare RENAR a laboratorului in conformitate cu SR EN ISO 15189 :2007 fiind obtinuta ulterior.

  • Techirghiol, str. Alexandru Puskin, nr.3, bl.B, sc.A, parter – punct de lucru si de recolta

In luna septembrie 2014 s-a hotarat infiintarea unui nou punct de lucru si de recolta in localitatea Eforie Nord, jud. Constanta str. Republicii nr. 2 si s-a demarat activitatea de pregatire pentru acreditare Renar a laboratorului in conformitate cu SR EN ISO 15189:2013.

  • Eforie Nord, Str. Republicii, nr.2 – punct de lucru si de recolta

Tot in 2015 am deschis si un punct de recolta in Centrul Medical Aqua din Constanta Bul Tomis nr.142 A.